J13: CB Balaguer – CN Tàrrega

temp2013-2014 17 20131106 1235842150

temp2013-2014 17 20131106 1235842150      C.B. BALAGUER C 56 – C.B.TARREGA 43

Partit corresponent a la tretzena jornada de lliga jugant contra el tercer de la classificació . El Tarrrega te la millor defensa de la competició i es un equip al que costa molt fer-li punts i nosaltres som el millor atac calia veure qui s’emportaria el gat a l’aigua si ells o nosaltres. En un primer quart de varis errors i que era diumenge al dematí els primers deu minuts han caigut del nostre costat amb un parcial de 16-5 que ens ha donat una tranquilitat per tot el que quedava d’encontre. A partir d’aqui em anat administrant la ventatja durant els tres períodes que restaven. No ha estat ni molt menys el millor partit de la temporada però l’hem resolt amb solvència. Després d’aquest partit assegurem molt les dos primeres posicions que ens asseguren retornar l’any que ve a la territorial A ja que hauríem de perdre cinc dels set partits que resten però no es pot dir blat…..Felicitat a tots els jugadors per seguir en la tònica marcada. ENHORABONA!!!