J16: CLINICA DENTAL BALAGUER B – C.B.BELL-LLOC

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299

Emocionant partit el que es va veure aquest cap de setmana amb dos equips que en els dos últims anys han disputat set encontres entre si i cap ha acabat amb una diferencia final de mes de cinc punts per al guanyador. Els dos equips ens jugàvem molt en aquest partit (el Balaguer seguir a dalt i mantenir la diferencia de dos victòries i el Bell-lloc enganxar-se definitivament als llocs de play-off). Va començar bé l’encontre per l’equip local ja que va sortir amb un parcial de 11-2 ajustant be la defensa, controlant el rebot i sortint ràpid a l’atac amb circulació alta de pilota i continus talls a la zona que ens aportava cistelles fàcils. Però a partir d’aquí certa relaxació i que el Bell-lloc va ajustar molt més l’atac i la defensa (no oblidem que son els actuals sub-campions de copa d’aquest any) van fer que anéssim als vestidors amb desavantatge de nou punts. En la mitja part el Balaguer es va conjurar per tirar el partit endavant i trencar la mala ratxa de quatre partits entre lliga i copa. Així vam sortir del tot endollats i del 34-49 vam passar al 57-55 del final del tercer període. Ja en l’últim quart van ser un continu intercanvi de cistelles en les quals vam sortir afavorits en els instants finals i ficant els tirs lliures decisius. Felicitar als nois de Balaguer perquè no era fàcil trencar la ratxa de mals resultats contra un rival sempre incòmode. Seguim en posicions per disputar la final a quatre.