J17: BAC Agramunt – Clínica dental Balaguer B

equips temporada 2012 2013 10 20121014 1620676237

El partit amb una primera part on les distàncies en el marcador no reflectien les posicions que ocupen els dos equips en la lliga va acabar amb una clara victòria visitant.

L’inici de partit  va estar marcat per la superioritat en l’atac contra una defensa molt estàtica de les noies d’Agramunt que només es veia superada per ràpids contraatacs desprès de pilota recuperada en defensa. Quan l’equip local arribava a jugar en estàtic l’encert de Moras va provocava que l’esforç defensiu quedés sense recompensa. Poc a poc les coses van anar començant a sortir i el Balaguer va poder estirar el marcador fins arribar al més deu al descans.

A la sortida dels vestidors un parcial de 3 a 15 va acabar de trencar el partit. La manca d’encert del referent ofensiu en la primera part d’Agramunt va provocar que el partit es decantés per les Balaguerines.

Partit per reflexionar i per mirar què ajuda i què no quan estem a pista.

Proper partit rebem la visita del Júnior de Vallfogona.