J18: SALUD AUTOMOCIÓ BALAGUER – CB OPALO CERDANYOLA B

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834

Els nois de Balaguer rebien al Cerdanyola, equip cuer empatat amb el Tremp, amb la obligació de no fallar.

Tot i aquesta necessitat, la primera meitat fou totalment dels visitants, que amb una fluixíssima defensa dels locals, aquests aconseguien cistelles increïblement fàcils. Els nois del Balaguer necessitaven anar al descans amb urgència per a refrescar les idees, i centrar-se en el partit.

I així fou, ja que a la sortida del descans i fins a falta d’un minut per la fi del tercer període, els balaguerins van aconseguir un parcial de 21 a 3. L’últim quart només va consistir en mantenir la renda fins a la fi, cosa que van saber fer bé, inclosos els dos juniors que van venir a reforçar l’equip, l’Edgar Sanchez i el Javi Sampietro, que van fer un bon partit tots dos.

La part negativa de l’encontre fou la lesió del company Adri, que esperem que no sigui greu, i aviat torni a estar ajudant a l’equip.