J15: Segrevest CB Balaguer 55-57 VogelNoot CB Binéfar

Segrevest CB Balaguer 55-57 VogelNoot CB Binéfar

Derrota a casa on un mal primer quart marca el partit.

El primer quart s’iniciava amb una gran passivitat defensiva del CB Balaguer, que es feia notar en la falta de rebot defensiu i en els bàsquets fàcils que permetíem al rival (7-19).

En el segon període aconseguíem augmentar una mica la intensitat en defensa per igualar el ritme del partit que ens plantejava el CB Binéfar. Arribàvem al descans amb un marcador de 21 a 33 pels visitants.

Després del descans, no vam poder pujar el ritme i acabar de quadrar un bon quart per retallar distàncies, les pèrdues de pilota i les badades defensives seguien protagonitzant el joc del CB Balaguer (12-16).

El plantejament defensiu de l’últim quart, la lluita i treball dels de la Noguera van ser vitals per apropar-se al màxim en el marcador i, fins i tot, tenint l’oportunitat d’empatar. Finalment, el partit acabaria amb el resultat de 55-57.

Seguim amb la idea que ens cal estar els 40 minuts al màxim per poder lluitar per qualsevol partit. Encarem la setmana d’entrenaments sabent que hem de treballar dur per aconseguir la primera victòria del 2017.