J14: CB Tremp 47 – 36Segrevest CB Balaguer

CB Tremp 47 – 36Segrevest CB Balaguer

Dura derrota a domicili després d’un partit molt irregular.

El CB Balaguer sortia amb baix ritme en el primer quart i el CB Tremp ho aprofitava per encaixar el primer parcial del partit (14-3).

La diferència del primer quart va marcar el devenir de la resta del partit. En el segon període, aconseguíem despertar i igualar el nivell del rival tot i que seguint per sota en el marcador (25-15).

Després del descans, els de la Noguera van ajustar molt bé les defenses i gràcies a la intensitat al darrera van poder capgirar el marcador i fer un molt bon quart (8-19).

El darrer quart s’iniciava amb la mateixa intensitat defensiva però no anava acompanyada de l’encert ofensiu, un encert que si que va tenir el CB Tremp, fet que va acabar decantant el marcador a favor d’aquests (47-36).

Iniciem la setmana d’entrenaments amb ganes de sumar la primera victòria de l’any i sabent que per aconseguir-ho cal treballar molt dur.