J13: Segrevest CBBalaguer 32-52 Sedis Nagrup

Segrevest CBBalaguer 32-52 Sedis Nagrup

La bona defensa durant tot el partit no és suficient per parar al líder.

L’inici del partit dels balaguerins ha estat fregant l’excel·lent, amb bones defenses i corrent al contraatac per acabar el primer quart per davant en el marcador (13-11).

En el següent quart la intensitat defensiva ha continuat però no ha estat acompanyada d’uns bons atacs ni tampoc d’un bon encert ofensiu. Arribàvem al descans per sota en el marcador (17-23).

L’inici del tercer quart ha seguit en la línia del segon, a més, la gran quantitat de pilotes perdudes ens ha fet reduir el nombre d’atacs i, per tant, no hem pogut acostar-nos més en el marcador (7-15).

En el darrer quart hem fet l’últim esforç per lluitar pel partit però el CB Balaguer no tenia el dia a nivell ofensiu, mentre que el Sedis Nagrup seguia encertat de cara a aro. El partit a finalitzat en derrota per 32-52, en un partit en què si haguéssim minimitzat les pèrdues de pilota ens haguéssim pogut apropar més en el marcador.

Seguim aprenent dels errors i encarem una setmana d’entrenaments amb ganes de jugar a la pista del CB Tremp per aconseguir la primera victòria a domicili.