J12: CB. Mollerussa 64-39 Segrevest CB. Balaguer

CB. Mollerussa 64-39 Segrevest CB. Balaguer

Primer partit de l’any amb una contundent derrota al camp del CB Mollerussa.

Hem iniciat el partit despistats a nivell defensiu i desencertats en atac. Aquest fet i el gran encert del rival ens feia acabar el primer quart clarament per sota en el marcador (21-6).

El segon quart ha estat semblant al primer, espessos en defensa i poca fluïdesa en atac, acabant el període amb un 38-12.

Els balaguerins han sortit després del descans amb una gran actitud defensiva encara que no ha servit de gaire ja que el Mollerussa seguia encertat a nivell ofensiu. El tercer període l’hem guanyat per la mínima avantatge però no hem pogut acostar-nos en el marcador (15-16).

En el darrer període del partit, ens hem buidat a nivell de lluita per capgirar la mala imatge de la primera meitat, tot i això el partit ha finalitzat amb diferència clara en el marcador (64-39).

Seguim amb la línia que no ens serveix treballar durant 20 minuts de partit, per aconseguir bons resultats hem d’esforçar-nos des de l’inici fins al final. Encarem la setmana d’entrenaments sabent que hem de treballar molt per poder plantar-li cara al Sedis el cap de setmana següent.