J7: C.B. BELLPUIG 39 – 56 C.B. Balaguer

C.B. BELLPUIG 39 – 56 C.B. Balaguer

Victòria a una pista complicada per tancar la primera volta.

El darrer dijous dia 10, en un marc atípic, les balaguerines es van desplaçar a la pista del Bellpuig per disputar l’últim partit de la primera volta.

Les joves jugadores del C.B.Balaguer van començar el partit amb un primer quart on hi havia molts problemes defensius, el balanç defensiu era molt lent i això permetia a l’equip rival anotar amb facilitat. L’atac, tampoc aconseguia ser gens fluid.

Pel que fa el segon quart, la dinàmica va ser semblant a la del començament del partit.

Les balaguerines, a la mitja part, eren conscients de no estar fent el seu millor joc i van posar-hi fil a l’agulla; una bona intensitat defensiva acompanyada de concentració ofensiva i més disciplina feien que l’equip es trobés més de gust sobre el terreny de joc. S’arribava al final del partit amb un marcador de 39-56 favorable a les de Balaguer. Victòria important i especial que van voler dedicar a la seva companya d’equip Selene, lesionada del genoll.

Finalitzada la primera volta, i abans d’iniciar la segona volta (gener), al junior femení del C.B.Balaguer li toca preparar la Copa Federació que es jugarà el proper 26-27/11 i 17-18/12.