J15: Salud Automoció Balaguer A – CB Ripollet

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834El CBBalaguer rebia a uns dels primers classificats, en el darrer parit de la primera volta. En el primer quart i segon quart, els nois de Balaguer van sortir a endur-se el partit, i van aconseguir portar la iniciativa, gràcies a bons llançaments exteriors i una forta defensa del rebot. Però en el tercer quart els locals va afluixar una mica la defensa sobre els seus homes importants, i aquests van aconseguir, amb molt bones penetracions, anar a la fi del tercer quart amb avantatge de només 4 punts, restant tot obert per l’últim quart. Però, com està succeint amb massa regularitat en els darrers partits, a l’últim quart, quan només restaven 2 minuts per la fi, els visitants van millorar molt en l’encert del tir exterior, i d’un 62 a 67, van passar, amb un parcial de 2 a 10, al resultat final, gens just pel transcorregut durant el partit. Ara toca començar de zero, i remuntar la segona volta, començant pels partits de casa.