J2 (2F): Natural Òptics Balaguer – CB Alta Ribagorça

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471Important victòria del CB Balaguer en el 2n partit de la 2a fase de la lliga júnior territorial. Encontre molt igualat amb dos parcials per a cada equip. L’Alta Ribagorça es presentava al municipal sense conèixer la derrota, ja que havia vençut en tots els encontres de la lliga.
Així, els de Pont de Suert guanyaven el primer quart per un ajustat 17-21. Un Balaguer molt tou en la defensa de l’1c1 i poc fi en atac.
Al 2n quart es van veure uns minuts de bon bàsquet. Molta velocitat en atac i una millora defensiva ens portava a aconseguir un parcial de 27 a 15 per arribar al descans amb un resultat de 44 a 36.

A la repressa, la zona plantejada per l’Alta Ribagorça va supossar un obstacle pels de la Noguera, que veien reduida l’avantatge després de rebre un parcial de 0-12 per col·locar a l’equip visitant per davant en l’electrònic 50-52. A partir d’aquí molta igualtat fins al final però sempre amb una petita avantatge pels de Balaguer que en els darrers minuts van estirar el marcador fins al 75 a 66 final. La setmana vinent, visitem els maristes, un partit molt complicat i un nou repte per nosaltres.