J16: Restaurant Can Pere Balaguer A – Bàsquet Almeda

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

La recompensa d’un equip no hauria de ser el resultat, sinó el treball realitzat per intentar aconseguir-lo. Gran treball i esforç en un partit que ens enfrontava a l’encara invicte líder Bàsquet Almeda. Si be és cert, que vàrem estar mancades d’encert en el tir exterior, també ho és que probablement vàrem realitzar el partit més seriós i intens a nivell defensiu d’aquesta temporada.

8-12 i 10-12 eren els parcials que ens portaven a un ajustat 18-24 al descans. Tot l’esforç defensiu, probablement repercutia en algunes males decisions ofensives…sense oblidar que ens enfrontàvem al millor atac i defensa de la lliga. Al tercer quart aconseguirem deixar a l’Almeda en 3 punts i arribàvem al darrer quart amb avantatge d’1 punt al marcador. Un Balaguer defensant individual agressiva i un Almeda refugiant-se en una zona per intentar treure algun contraatac. Màxima igualtat al darrer periode 16-17 que ens conduia a la pròrroga després d’una cistella de Susanna Martínez que empatava el partit i d’una bona defensa els darrers 7 segons de partit que ofegava l’últim atac visitant.

A la pròrroga, l’Almeda va ser superior a nosaltres, sobretot des de la línia de tirs lliures on va firmar un espectacular 10 de 10 en aquest temps afegit.

La derrota no és pas amarga quan et sents orgullós de la feina feta per l’equip. Amb coses a millorar, però si mostra aquest esperit de treball les darreres 14 jornades que ens queden junts, segur que assolirem moltes més victòries.