J13: Clínica Dental Balaguer B – CB Cappont

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299Partit corresponent a la ùltima jornada de la primera volta on ens enfrontàvem amb el líder de la categoria. Sabiem que no podíem sortir relaxats e intentar aguantar els primers minuts per que no marxessin en el marcador per no deixar-nos anar durant la resta de partit perquè llavors seria molt dur i llarg. No va poder ser i el primer quart va marcar bastant el desenvolupament del matx ja que el cappont va marxar de deu punts, ja en el segon període ens vam treure una mica els nervis del damunt i ja vam estar una mica mes encertats en atac i anàrem al descans 14 a sota. Al sortir dels
vestidors veient que no teníem res a perdre i molt a guanyar la defensa del Balaguer va pujar en intensitat i va deixar l’atac dels visitants en nomes 24 punts en tota la segona meitat de partit i tot i que el parcial va ser favorable als locals 30-24 no vam poder eixugar la diferencia (cal destacar un parcial de 12-0 en l’últim quart).

En definitiva derrota contra un gran equip que te tots els números de guanyar la lliga, però que fent les coses ben fetes com vam fer en la segona part els hi podem complicar les coses. Espero que aquestes dos derrotes consecutives no afectin l’equip per afrontar