J15: Restaurant Can Pere Camarasa – CB Secà Sant Pere

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

CB BALAGUER  66      CB SECÀ SANT PERE    40

Bon partit el disputat pel CB Balaguer el passat cap de setmana enfront el CB Secà de Sant Pere. El derbi provincial es presentava molt igualat ja que tots dos equips acumulaven 8 victòries i arribaven empatats a la taula classificatòria. El primer quart (12-9) feia preveure un partit igualat i intens, però tot va canviar a la represa. El Balaguer a mostrar-se molt intens defensivament i molt pacient en atac, combinant ràpids contraatacs amb bones decisions amb paciència davant la zona plantejada pel Secà durant bona part del partit. El 30-18 al descans feia començar la segona part amb confiança i un parcial de 11-0 col·locava un quasi definitiu 41-18 al minuts 26 de partit.

Tot i el marge en el marcador, les noies del Secà va treballar amb intensitat per intentar retallar les distàncies, però les balaguerines es van mostrar molt sòlides tot el partit i al darrer quart van tornar a ampliar l’avantatge (25-15) que col·locava el 66-40 final.

Una victòria d’equip, novena de la temporada que ens manté a la zona tranquil·la de la classificació.

La propera setmana ens visita el líder invicte Almeda. Difícil però no impossible.