J15: CB Balaguer (Jr) – BAC Agramunt

equips temporada 2012 2013 6 20121014 1492267714

equips temporada 2012 2013 6 20121014 1492267714Gran partit el que van jugar dissabte les noies de Balaguer.

El bon treball, la bona disciplina i el compromís amb l’equip al final donen resultat, i així es va demostrar.

Desprès d’una primera part ajustada es va tornar a veure la millor versió de l’equip, fent un parcial de 14-0 en els primers tres minuts del tercer període.

A més de seguir fent una gran defensa com portem fent en altres partits, l’atac va estar genial! Joc en equip i conceptes nous que van provocar un partit rodó.

Felicitats noies!! Aquesta setmana cal seguir treballant amb aquesta il·lusió i disciplina per poder fer un gran partit contra el rival directe d’aquest dissabte, el Vallfogona (JR).