Nota informativa de la Junta Directiva

Nota informativa de la Junta Directiva

En relació als fets de dissabte al matí entorn a la bandera estelada que hi havia penjada a una paret del poliesportiu, el CB Balaguer vol explicar la seva versió dels fets i les seves conseqüències:

Dissabte dia 26 de Gener un cop finalitzat el partit de l’Infantil Masculí l’àrbitre Sr. Martin, F.J. es disposava a xiular el partit del Cadet Masculí quan aquest es va dirigir al delegat de camp per parlar de la bandera estelada que hi havia penjada en una paret al costat de la taula d’anotadors. El delegat de camp el va remetre a l’entrenador de l’Infantil Masculí i membre de la Junta Directiva, Jero Martinez. Se li va expressar que era desig de la junta tenir l’estelada penjada durant els dies que durava la Copa Federació, torneig organitzat conjuntament per la Federació de Lleida i el Club Bàsquet Balaguer. L’àrbitre va expressar la seva opinió contraria i va acordar fer un informe al respecte. Un cop acabat el partit del Cadet Masculí el Sr. Martin F.J. es disposava també a xiular el següent partit i va tornar a reclamar al Coordinador del Club, Julià Peñalver, la retirada de la bandera estelada. Donada la insistència finalment hi vam accedir.

Posteriorment se’n va fer ressò a les xarxes socials, i el President de la Federació de Lleida, Sr. Ferran Aril, va qualificar l’acció de l’àrbitre “d’errada greu” mitjançant Twitter, motiu afegit pel qual vam tornar a penjar la bandera.
 

Des del CB Balaguer, no demanem cap tipus de sanció ni acció directa sobre l’àrbitre, ja que creiem que no és la nostra tasca, sinó de la Federació. L’únic que volem fer és agrair públicament les mostres de suport rebudes sobre aquest tema, tant de forma personal com mitjançant les xarxes socials, i comuniquem que realitzarem una enquesta entre els jugadors, entrenadors, aficionats, etc. per saber si volen que aquesta bandera sigui present en tots els partits que el club jugui en totes les seves categories. Aquesta enquesta serà sotmesa a l’aprovació de l’assemblea en cas de que sortís afirmativa.

Esperem que els fets hagin quedat aclarits per part nostra i que el tema quedi tancat el més aviat possible.

 

Junta Directiva del Club Bàsquet Balaguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

6 + 2 =