J13: Cudós Consultors CB Balaguer – Manyanet Reus

Cudós Consultors CB Balaguer 62 – 59 Manyanet Reus

Important i èpica victòria del sènior femení del CB Balaguer que milita al campionat de Catalunya de 1a categoria. Partit d’igualtat absoluta i constants alternances en el marcador per part d’una i altra banda. Primera part amb domini local que no reflectia la superioritat en el marcador i segona part de domini visitant malgrat tampoc es distanciava en l’electrònic.

El Reus, amagat en un zona durant 45 minuts…el Balaguer, fidel al seu estil, apretant i intentant jugar un bàsquet ràpid i alegre. La tensió i la igualtat era màxima. La manca d’encert local va dificultar molt el joc ofensiu i les pèrdues de pilota eren constants. Tot i així, amb 48 a 51 en el marcador, l’equip visitant va errar dos tirs lliures a falta de pocs segons per acabar i en el següent atac i pràcticament sobre la botzina un triple balaguerí portava el partit a la pròrroga.

En el periode extra, el àrbitres, per fi, van decidir xiular els contactes que tant estaven beneficiant a l’equip visitant i l’encert des de la línia de tirs lliures i molta sang freda ens van conduir a la 5a victòria de la temporada que ens permet continuar lluitant per la salvació.