J14: CB Nou Esplugues – Gamma Farré CB Balaguer

CB Nou Esplugues A 77 – 75 CB Balaguer

Mal començament de partit, tendres en defensa, sense ritme i més pendents de factors externs com la pista o l’arbitratge que de jugar. Parcial d’inici 17-2 en els primers 5 min, contra un equip de la part baixa de la classificació igual que el Balaguer. Final del primer període 23-14 una petita reacció dels de la Noguera que intentaven posar-se al partit. Segon període molt igualat, els visitant no aconseguien trobar el ritme per apropar-se, 37-27 al descans.

Segona part molt millor del Balaguer, van sortir més endollats i només els problemes amb les faltes i les decisions arbitrals impedien retallar distàncies, vam arribar als últims 5 min del partit perdent de 12, l’encert, la pressió i els canvis defensius van sorprendre als locals i vam aconseguir forçar la pròrroga. Al temps d’afegit un seguit de decisions arbitrals polèmiques, van portar als locals a la línia de tirs lliures 5 cops seguits, van impedir guanyar un partit que per una banda vam llançar, però per l’altra vam acabar mereixent guanyar.