Copa Federació: Bonet Cars CB Balaguer – BC Morabanc Andorra

Bonet Cars CB Balaguer 48 – 67 BC Morabanc Andorra

Partit de quarts de final de la Copa Federació Júnior Femení. L’Andorra sortia com a favorit en un partit on les locals van decidir sortir des del minut ú a intentar donar la sorpresa. En un partit amb un ritme alt, on els atacs predominaven a les defenses, el Balaguer es sentia còmode en el joc, però permetia amb massa facilitats que l’equip visitant anotés. Al final del 1r període, 16-23. Mica en mica, les defenses es van anar ajustant, i cada cop costava més anotar, al descans 24-33 i tot per decidir.

El partit seguiria la mateixa tònica després de la pausa, fins al principi de l’últim quart, on a falta de cinc minuts el Balaguer s’aconseguia posar a tan sols 7 punts, i amb un inèrcia que podria haver conduit l’equip a la victòria. Però una baixada de braços general va fer que el partit acabés amb un desastrós 1-13 de parcial en tan sols quatre minuts.

Massa errors defensius per poder passar per davant en el marcador contra un equip que de ben segur lluitarà per emportar-se la copa.