J13: CB Sant Quirze – CB Balaguer

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297CB Sant Quirze 68 – CB Balaguer 47

Nova derrota fora de casa del sènior A del club que no acaba de trobar-se en els partits lluny de Balaguer.

En l’inici de partit tots dos equips van sortir amb uns percentatges en atac força discrets fet que va provocar que no hi hagués cap diferència en el marcador només un triple en la última possessió del quart els locals van aconseguir distanciar-se.

La igualtat es va mantenir en tot el segon quart només un parcial de 9-0 a favor dels locals en amb 3 minuts van provocar que els locals agafessin una mica d’oxigen, els visitants van aconseguir parar aquest parcial tot i que no es va poder ajustar el marcador.

En la represa els balaguerins van rebre 2 triples en els 4 primers atacs que refredava la sortida dels visitants que tot i això van tornar a posar-se al partit i que només tinguessin un -1 en el balanç del quart.

En el últim parcial els de la noguera van intentar recuperar pilotes i poder córrer posant alguna variant defensiva i això els va sortir bé i van aconseguir posar-se a 6 punts, la intensitat posada va fer que els visitants entressin en bonus i portes als de sant quirze a la linia al minut 4 de l’últim quart. La distància en els últims 2 minuts era de 9 punts a favor dels locals, els de lleida van provar pressionar tota pista arriscant en les linies de passada per recuperar pilotes i aixugar la diferència però això els va portar a rebre un dur parcial de 15 a 2 que va tancar el partit amb una diferència superior a la merescuda tot i el mal partit en atac dels visitants.

Vacances per reflexionar i treballar molt per afrontar un 2014 on s’hauran de treure partits d’on sigui i on l’equip s’ha de trobar a ell mateix.