J13: CB Tarragona B – CB Balaguer B

temp2013-2014 16 20131106 1134248881

temp2013-2014 16 20131106 1134248881CB Tarragona B 74 – CB Balaguer B 79

Partit corresponent a la 13ena jornada del campionat sènior masculí de 3era Catalana, on el CB Balaguer va trencar la mala ratxa de derrotes i va assegurar-se un importantíssim triomf en la seva visita a la pista del CB Tarragona. Els visitants van realitzar un bon inici de partit, amb un parcial de 0 a 8, i en línies generals controlant el partit amb diferencies de entre 8 a 10 punts. No obstant, a la represa de la mitja part, els habituals problemes en els inicis es van tornar a produir. L’equip va baixar el llistó en defensa amb massa errades i ofensivament poques idees per generar joc. Situació complexa que va fer que fins i tot per primera vegada en el partit el Tarragona es fiqués per davant del marcador 1 a sobre. Al acabar el 3er quart empat a 61 i tot per decidir. Amb un igualat darrer quart, el Balaguer vas saber estar en els minuts finals, aprofitant les seves opcions i defensant bé per evitar una nova ensopegada. Finalment, victòria important per acabar l’any i a més a més, contra un rival directe i a domicili.