J10: Natural Òptics Balaguer – CB Bellpuig

temp2013-2014 4 20131106 1389126342

temp2013-2014 4 20131106 1389126342Natural Òptics Balaguer 50 – CB Bellpuig 32

Partit corresponent a la última jornada d’aquesta primera lligueta. El Balaguer amb el liderat assegurat volia acabar invicte i sabia que no seria fàcil, les jugadores han sortit al 100% amb un primer quart gairebé perfecte, defensa molt agressiva i cistelles fàcils i atacs ben trenats.

A partir d’aquest avantatge les balaguerines s’han relaxat i han arribat a perdre el parcial del segon període, amb molts problemes en atac que acostumaven a vindre després d’una mala defensa i també certs problemes al rebot, on no aconseguien ser dominants, s’arribava a la mitja part amb el marcador de 23-13.

A la represa s’ha millorat l’atac, però la defensa seguia sent insuficient, amb nombrosos errors de concentració i manca d’intensitat sobretot a la pista pròpia. L’últim quart ha estat millor tret dels minuts inicials, però un desastrós 5/16 en tirs lliures ha fet que no es pogués reflectir al marcador. Finalment, 50-32.

Els punts positius són la defensa a la pista contraria, on ens hem mostrat molt més agressives que de costum, que hem estat capaces de generar 36 tirs lliures, entrant a cistella amb molta decisió i finalment que hem aconseguit la victòria i acabem la lliga invictes. Els punts negatius són que només hem anotat 13 tirs lliures, un 34,21% dels totals i que ens hem mostrat toves defensant a prop de la nostra cistella i desconcentrades en certs moments.

Dissabte de la setmana vinent juguem les fases d’accés a interterritorial, amb rival i hora per concretar, donarem el nostre 100% per aconseguir el repte més difícil que fins ara se’ns ha plantejat. Us esperem a tots al Poliesportiu.