J13: CB Balaguer – Torredembarra BC

CLUB BÀSQUET BALAGUER A 88 – TORREDEMBARRA B.C. 80

Tretzena jornada del campionat sènior masculí de 3na Catalana, on el CB.Balaguer va tornar a guanyar i va tornar a fer-ho desprès d’un temps extra, aquest cop contra el Torredembarra B.C. El partit però, va començar a favor dels locals, amb bones sensacions en atac com mostra el parcial del 1er quart 25 – 19, però potser no tan bones en defensa, concedint massa cistelles fàcils, que van fer ficant al partit finalment als visitants. Uns visitants que van estar molt encertats en la línia de 6.25, fins a 11 triples anotats per 7 dels locals, cosa que feia que el partit estigués en tot moment igualat. Un final d’infart, amb un tir errat del Torredembarra, va portat al partit a la pròrroga, i allí el Balaguer no va perdonar, i va sentenciar una treballadíssima victòria que el situa encara més, en els llocs capdavanters de la lliga.