VII 3×3 i… 1×1! – 3 de Gener

VII 3×3 i… 1×1! – 3 de Gener

VII 3x3 + 1x1
El proper 3 de Gener es disputarà al pavelló poliesportiu de Balaguer el VII 3×3 organitzat pel nostre club. L’horari d’inici serà provisionalment a les 15:30, i finalitzarà aproximadament a les 20:30. Aquest any com a novetat incloiem el torneig d’1×1.VII 3x3 + 1x1
 
El torneig tindrà dues categories: femenina i masculina, sense limitació d’edat. Hi haurà premi al guanyador de cada categoria, serà un premi en metàl·lic que s’establirà més endavant en funció del nombre d’equips participants. A més a més es celebrarà alhora el torneig d’1×1 (masculí i femení), on cada equip podrà apuntar un participant, i on el guanyador s’endurà també un obsequi.
 
El preu de les inscripcions és de 25€ per equip, i s’han de fer via mail a  info@cbbalaguer.com. El pagament es realitzarà sempre mitjançant transferència bancària, especificant el nom de l’equip i el participant al torneig d’1×1 al número de compte següent: 
BANC SABADELL
0081-0106-64-0001226726 
 
Hi haurà com és habitual servei de bar i de vestuaris i podreu adquirir el calendari del club per aquest any. La resta de la informació que pugueu necessitar està adjunta a la normativa del torneig, i sinó restem a la vostra disposició en els mitjans habituals: mail, Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

thirteen − seven =