J11: Sicoris B – CB Balaguer B

SICORIS B   78 – 68   CB BALAGUER B

Millor, els primers 20 minuts competint, fen moure la pilota i escollint la millor opció sense pressa però amb molt de ritme, be.

Els partits nostres durant l’any 2014 han estat de 20 minuts la resta de minuts mereixen pocs comentaris i els que caldria dir no son adequats per les dates nadalenques.

Hem entrat al partit amb molt bon ritme fent un primer quart mes que acceptable, la defensa es tema apart, tot i que crec que comencem a moure’ns una mica millor en individual, parcial de 20-21.

El segon període parcial de 25-24 les defenses justes, al minut 5 teníem un +13 ens hem posat en zona (fatal no es movia ningú com robots pegats al terra) hem arribat a la mitja part empatats.

Mitja part marcador 45-45, tot igual que al començament.

Tercer període parcial de 20-13 fins al minut 5 tot igualat (56-54) després un parcial de 0 a 9 i la manca d’encert en els tirs lliures per la nostra part ens ha portat al final del quart amb el marcador de 65-58.

Quart període parcial de 13-10, el poc encert de cara cistella, el cansament, les poques rotacions interiors i que hi ha moments que tothom vol fer la guerra pel seu costat, per tant, poca rotació de pilota molt poca rotació de pilota, ataquem i tirem a la primera passada, al final marcador favorable al Sicoris per 78-68.