J12: C.B.VIELHA – C.B.BALAGUER C

temp2013-2014 17 20131106 1235842150

temp2013-2014 17 20131106 1235842150C.B.VIELHA 57 – C.B.BALAGUER C 72

Partit corresponent a la primera jornada de la segona volta amb un desplaçament perillós tant com l’equip rival com per l’època que es juga (exàmens, baixes médiques,etc). Si de per si ja teníem un gran handicap que es que ànavem amb cinc jugadors de camp el començament no va ser gaire propici al encaixar un parcial de 11-2 de sortida que vam poder eixugar al final del primer quart i acabar en un -1. El segon quart es el que va trencar el matx i amb un 5-25 jugant sense pensar que no teníem canvis en la banqueta i així descansar els 10 minuts de la mitja part (bona defensa, bona circulació de pilota, tirs encertats i un bon tancament del rebot). Al tornar del descans encara vam incrementar una mica mes la diferencia fins al +26 del tercer quart. Partit quasi sentenciat i nomes calia resar de no sofrir cap lesió ja que teníem al capità tocat i no acabar en quadre. L’equip local sense res a perdre va sortir en tromba i amb un parcial de 13-0 i l’ambient de la graderia (per cert bastanta gent a la graderia) van ficar emoció però els jugadors del Balaguer van treure un puntet d’energia perquè la remuntada no fos efectiva i amb dos triples als minuts finals vam acabar de sentenciar. Felicitar des d’aquí al c.b. Vielha pel tracte i al ser un equip nou a la categoria desitjar-los que segueixin per molts anys i també pel muntatge amb cheerleaders i mascota i roda de premsa final. Pel que fa al meu equip felicitar-los per la dificultat de guanyar un partit amb cinc jugadors de camp. Esperem que la situació no es torni a repetir i que d’ara fins al final podem contar amb tots els efectius perquè tots son imprescindibles per poder guanyar la lliga i tornar a territorial A.