J2: BC Almenar – Natural Òptics CB Balaguer

temp2013-2014 4 20131106 1389126342

temp2013-2014 4 20131106 1389126342BC Almenar 37- Natural Òptics CB Balaguer 35

Partit corresponent a la segona jornada del Grup 4 de Cadet Femení de Lleida. El Balaguer després de perdre dissabte passat necessitava un canvi d’actitud per recuperar les sensacions perdudes i l’agressivitat defensiva.

Les jugadores han sortit a pista posades al partit, tot i mancar una mica d’intensitat defensiva, sobretot en la defensa quan l’Almenar posava la pilota en joc i en les línies de passada quan jugaven elles en el joc estàtic, tot i elles fer una individual molt tancada s’ha aconseguit una bona mobilitat de pilota que ha permès anotar amb facilitat i arribar al 2n període 4 sobre. Al segon període elles han plantat la zona, que NO HAN TRET FINS ELS ÚLTIMS 5 SEGONS DE PARTIT i se’ns ha fet impossible atacar-la, arribant al descans 7 a sota. Cal dir també que la nostra defensa ha estat fluixa pel que fa a les ajudes i l’agressivitat.

A la segona part s’ha descobert com es podia atacar, i s’ha entrat de nou en el partit, podent jugar de tu a tu contra un tipus defensa que era novetat per nosaltres, s’han trobat espais i punts febles que s’han sabut aprofitar. Això sumada a l’agressivitat defensiva que s’ha mostrat en aquesta segona part ha permès arribar a l’empat a 35 a falta de 20” del final, però un atac precipitat ha forçat una falta i dos tirs lliures anotats, i en el següent atac la pilota no ha volgut entrar i el marcador ha acabat 37-35.

Resultat negatiu però hem recuperat les sensacions perdudes i ens hem demostrat que podem lluitar en el grup que estem.