J2: CB Balaguer 98 A – CB Cappont

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573CB BALAGUER 69 – CAPPONT 35

Lluita i encert, bona combinació per la victòria

Avui tots els efectius, uns millor que d’altres, però com he dit la lluita constant i l’encert de cara a cistella han estat determinants per aconseguir una victòria tan justa com necessària.

Avui els nois de Cappont, tot i la seva agressivitat no hi han tingut res a fer.

Ben acompanyats per els tres infantils (ja semblen mes del nostre equip que del seu) Camara, Castillo i Rúbies hem començat el primer període molt forts. Parcial de 16-06 fen una sèrie de coses ben fetes, defensar, atacar, REBOT.

Segon període parcial de 16-11, mes o menys igual que el primer quart, jugant amb tots els efectius i fent coses interessants.

Mitja part, parcial de 32-17, de moment bastant clar tan al marcador com a la pista de joc, avui relaxació total, hi tornem amb mes ganes, es nota amb els jugadors.

Tercer període parcial de 20-10, provem mes coses, fem pressió al mig camp, alternatives zonals, moviments en atac, ens trobàvem be dins el rectangle de joc hi ho hem aprofitat per provar coses. Diferencia entre d’altres dies? que avui en cap moment hem deixat de lluitar.

Quart període parcial de 17-08, igual que el tercer, calcat i donant minuts als nois del infantil que amb la seva presencia cada partit ens ajuden a ser millors.

La setmana que ve ens toca La Seu, desplaçament llarg i difícil, porten dos jugats dos guanyats. Dissabte a les 12,30 h.