temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573SICORIS 73 – CB BALAGUER 43

Molt mal començament d’any dels cadets del 98

No valen excuses, ni malalts ni absents, avui el Sicoris ens ha passat per sobre.

Tant sols 10 minuts, els del primer quart, la resta una “pena” gran, ni actitud ni defensa ni rebot i sense físic, resumint un equip sense ànima.

El parcial del primer quart 12-17 no feia preveure la mala imatge donada la resta de partit.

El segon parcial 23-10 ha estat totalment del Sicoris, intensitat, ganes de guanyar, rebot, agressivitat, tot el contrari dels nois del Balaguer.

Mitja part parcial de 35-27 tot i lo malament que ho hem fet el segon període tant sols vuit punts de diferencia, aquesta ha estat la lectura de la primera part i la formula per encarar la segona part.

Tercer període parcial de 20-13 tot igual que al segon quart, fatal, pitjor sembla que no pot ser.

Quart període parcial de 18-03, estava equivocat, encara es pot fer pitjor en aquest període ho hem demostrat, no tenim límit.

Be, felicitar al Sicoris per la victòria, amb tot no crec que siguin millors que nosaltres, però cal demostra-ho damunt la pista de joc.

Dissabte 25 a les 11 hores del mati mirarem de refer l’ànim i dedicar una victòria a la nostra parròquia, la primera de l’any, ens visita el Cappont 99.