J13: CB Sant Andreu – CB Balaguer

temp2013-2014 13 20131106 1529129606

temp2013-2014 13 20131106 1529129606CB SANT ANDREU 37 – CB BALAGUER 63

Dotzena victòria de la temporada del sènior femení del CB Balaguer que milita al campionat de Catalunya de Segona categoria. Partit molt complet de les noies de la Noguera que van dominar totes les facetes del joc durant bona part del partit.

Inici explosiu de les visitants que col·locaven un clar 7 a 21 al minut 8 del primer quart. Bon atac contra la zona plantejada pel Sant Andreu, que després de l’efectivitat mostrada pel Balaguer, ja no tornarien a col·locar.

Victòria d’equip, on totes les jugadores van ajudar a concretar aquesta important victòria. Tot i viatjar amb nombroses baixes, l’equip va estar a l’alçada del que s’espera d’elles i equilibrant el joc interior-exterior va guanyar el partit amb claredat.

Agrair a la Clara, jugadora del júnior, que vingués a donar-nos un cop de mà, ajudant a l’equip amb uns molt bons minuts de joc i 6 punts.

El proper rival, el BC Andorra, equip molt jove, que està realitzant una gran temporada tot i ser de nova creació.