J3: CB Balaguer – CB Mollerussa

temp2013-2014 11 20131106 1130831253

temp2013-2014 11 20131106 1130831253CB Balaguer 67- CB Mollerussa 54

Tercer partit de la segona fase, contra un CB Mollerussa amb molt encert en atac.

Des de l’inici de partit els del pla d’urgell van ser molt conservadors en el seu plantejament defensiu i juntament amb baix encert en els dos primers quarts dels locals va provocar que el partit fos molt igualat.
En el primer quart els Balaguerins van sortir amb bé però la manca d’encert i la defensa tancada de Mollerussa va provocar que les distàncies fossin curtes, la final del període un més cinc pels locals.

En el segon parcial els de Mollerussa van tenir un encert en atac molt elevat amb 3 triples i situacions al pal baix ben jugades. Amb aquest parcial els de blanc van capgirar el marcador i es van posar a 7 punts al descans.
En la represa va seguir la mateixa tònica del segon quart, fins i tot els visitants van arribar a guanyar de 14 punts. Però la millora dels locals va venir després d’incrementar el seu nivell defensiu a partir del minut 5 d’aquest període. Amb el que van retallar les distàncies a quatre punts al final del 3r parcial.
En l’últim els locals van passar per sobre del Mollerussa i els van fer un parcial de 22-5 amb un bon encert de tres punts.

Proper partit a la pista de la Seu l’altre equip invicte d’aquesta fase.