J1: CB PARDINYES – CB BALAGUER

DEFENSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Primer partit i amb derrota, 82-52 de trenta punts. El resum d’aquest partit en una sola paraula DEFENSA. Primer partit i molts nervis (espero). Els partits duren com a minin 40 minuts, avui nosaltres tant sols hem estat al partit 23 minuts, la resta ha estat un bombardeig constant de la nostra cistella a base de contraatacs, cistelles fàcils que els nois de Pardinyes no han fallat. Quant el Balaguer ha corregut endarrere i hem jugat amb estàtic l’equip local ha necessitat deu i ajuda per fer-nos una cistella.

Ni molt menys es aquesta la diferencia entre un equip i l’altre, millor encara, es el primer partit però jo diria que no hi ha cap diferencia entre un equip i l’altre, lògicament si nosaltres fem el que cal fer.

Felicitar al Pardinyes per la victòria i encoratjar al Balaguer, nois això tant sols acaba de començar, tenim molt marge de millora, tenim una bona afició que cal conservar i animar fent un bon joc i sobre tot que ens divertim jugant a basquet. Si guanyem ja serà la hòstia (amb perdo).