J3: CB Òpalo Cerdanyola – Salud Automoció Balaguer A

Tercera victòria consecutiva de l’equip de la Noguera en l’inici de lliga. L’inici del partit va ser molt favorable als locals, amb 21-14 als 6 minuts de joc, 4 triples inclosos en el parcial, tot i així el Balaguer va tenir un gran encert en el joc d’atac també, amb força criteri i van continuar a prop al marcador, amb 40-39 a la mitja part, un gran ritme anotador. A la represa els visitants van pujar el nivell defensiu, que va fer baixar el ritme d’anotació local, en gran part pel desencert des dels tirs lliures. A falta de 3 minuts per finalitzar el partit, el marcador era de 69-67 favorable als de Cerdanyola, però els visitants van jugar uns magnífics últims minuts per fer un parcial de 3-11 per acabar-se enduent el partit.