J1: CB Balaguer – Sicoris Blanc

CB Balaguer 81- Sicoris Blanc 74

Dissabte 19/01/2015 es va celebrar al Poliesportiu municipal de Balaguer el primer partit de la segona fase de la categoria Cadet de Lleida, que enfrontava al CBBalaguer i al Sicoris Blanc. El partit va imposar un ritme molt alt des de l’inici tant en atac com en defensa, però un millor encert dels locals els va permetre iniciar el segon quart amb una vetatja de 10 punts. Al segon quart, els de fora van corregir el poc encert ofensiu i van aconseguir retallar 1 punt la diferència (22-23 2n periode) marxant al descans amb un 50-41. Al tercer 3r quart, el Balaguer seguia fent la seva feina tan en atac com en defensa, però un seguit de males accions del Sicoris Blanc va permetre als balaguerins ampliar la diferència encara més (17-8) iniciant el darrer període a 18 punts de diferència (49-67). A l’últim els granes es van relaxar i es van deixar retallar 14 punts arribant a estar a només +4. Al final però, 81-74 al lluminós.