J1: ELECTRICIDAD HERRERA BINEFAR – BONET CARS CB BALAGUER

ELECTRICIDAD HERRERA BINEFAR 77 – 59 BONET CARS CB BALAGUER

Els contraatacs i les faltes personals, es noten al marcador.

La poca agressivitat en defensa, el poc rebot d’atac i el pobre, molt pobre balanç defensiu, han estat les causes de la derrota. Les faltes personals també han condicionat el partit. Tot i que fer 59 punts fora de casa no esta gens malament. Per tant cal treballar la part defensiva una mica mes. Tot es millorable, l’atac i la defensa tant sols cal treballar, la matèria prima el component humà el tenim.

El primer quart parcial de 19-15 per Binefar, ha estat  molt igualat, les faltes personals ja ens han penalitzat.

Segon quart parcial de 18-16 per Binefar, una calcomania del primer, aquí les faltes ens han penalitzat una mica mes.

Mitja part parcial de 37-31 per Binefar, tot per decidir, vestidor, una curta xerradeta i tornem a la pista, estem al partit, tot i les faltes personals.

Tercer quart parcial de 20-17 per Binefar, cada tir fallat era rebot local i contraatac, amb tot estem aguantant, acabem el període 9 punts per sota.

Quart període parcial de 20-11 per Binefar, les faltes, el cansament seguit de poc encert de cara cistella i el poc balanç defensiu ha fet que l’equip local acabes amb una diferencia al marcador de + 18. Tot i el marcador final de 77-59 no crec que el Binefar sigui millor equip que el Balaguer, si que son mes altes, el rebot ha estat difícil.

Be, felicitar a les noies del Binefar perquè avui han estat superiors, felicitats.

Nota, l’àrbitre també te que treballar, necessita millorar.