J1: Gamma Farré CB Balaguer – Pinturas Lepanto Binèfar

Gamma Farré CB Balaguer 53 – Pinturas Lepanto Binèfar 55

3a derrota de la temporada contra el Binèfar, aquest cop, a diferència dels altres partits, per un marge molt ajustat.

El partit va començar semblant als anteriors, amb el Balaguer dominant, mostrant un bon desplegament de recursos ofensius, i amb un Binèfar més aviat erràtic i amb poques opcions d’anotar, en part gràcies a la forta defensa local. Al 2n quart però van començar a sorgir els dubtes, i costava anotar mentre que els visitants anaven retallant distàncies poc a poc. Tot i així, a la mitja part +2 per nosaltres, amb la sensació de que mereixíem molt més.

Molt bon inici de 2a part, de nou anotant molt, trobant bones opcions de tir, tot i que amb baix encert des de la línea de triple, on només vam anotar 1 en tot el partit, una de les claus. Per altra banda, la defensa sobre els homes claus del Binèfar era efectiva, tot i que la falta de control del rebot no permetia allunyar-se en el marcador. Al final del quart, un bon parcial de 2-15 va permetre que els del Binèfar tornessin a lluitar pel partit ficant-se 1 per davant.

Últim quart molt igualat, tots dos equips mostrant un nivell molt alt, sobre tot d’intensitat de joc. Intercanvi de cistelles sense permetre que ni un ni l’altre marxessin al marcador, tot i que els de Balaguer van tenir moltes situacions fàcils per anotar de triple, però va continuar el baix encert. Arribem a l’última jugada amb 2 amunt pels visitants, i tot i tenir fins a 3 tirs per forçar la pròrroga, no va poder ser.

Bona sensació al final del partit, per haver plantat cara fins al final al campió de copa, i probablement favorit per endur-se el campionat de lliga. La setmana que ve ens desplacem fins a Fraga per jugar la 2a jornada.