J1: CB Balaguer – Penya Fragatina

temp2013-2014 11 20131106 1130831253

temp2013-2014 11 20131106 1130831253CB Balaguer 83- Penya Fragatina 80

Primer partit de la segona fase contra un rival amb el que havíem coincidit a la primera i que sempre ens posa les coses difícils.

L’inici de partit va estar marcat per algunes imprecisions de cara a cistella per part dels locals però que van imposar un ritme alt de partit, fet que va provocar carregar amb dues faltes el millor jugador visitant Español que es va veure obligat a baixar el nivell defensiu. Al final de primer quart l’encert va augmentar i va fer que els balaguerins guanyessin aquest primer parcial.

En el segon quart les defenses no van ser del tot bones i tots dos equips van anotar amb facilitat el joc ofensiu del de la Penya sempre construït partint d’un bloqueig directe frontal entre gran i el base per treure avantatges va provocar alguns desajustos defensius del de Balaguer que per manca de comunicació van rebre algunes cistelles que no es podien permetre. Els del Cinca van intentar posar-se en una zona 3-2 que va incomodar una mica els atacs dels locals.

En la represa els de vermell van sortir amb una intensitat força superior que va fer que es distanciessin en el marcador. Amb un nivell defensiu força millor que en la primera part.

La Penya va seguir alternant defenses zonals amb individuals però no els va servir per parar la velocitat dels locals.

En l’últim quart amb un diferència d’onze punts a favor no es va saber gestionar i els visitants van penalitzar en excés el mal balança defensiu dels locals i van aconseguir tornar-se a posar al partit.

Tot i el marcador ajustat pas endavant del Balaguer júnior que en cap dels anteriors enfrontaments havia agafat les distàncies que van tenir en aquest.

Dies de descans escolar que aprofitarem per entrenar més i millor que mai per iniciar el 2014 amb alguna millora que necessitem però que segur que tindrem. Felicitats a l’equip per la feina feta.