J10: CB Vallfogona – CB Balaguer

temp2013-2014 9 20131106 1154406517

temp2013-2014 9 20131106 1154406517CEP Vallfogona 45 – C.B. Balaguer 82

Partit fàcil per els nois de la Noguera tot hi això felicitar als jugadors per l’ambició i les ganes mostrades.

El començament del partit com de costum aquests últims partits va ser fluix, com a conseqüència el marcador de la primera part va estar molt igualat 10-16. Desprès a partir de la segona part vam sortir molt més ficats al partit, pressionant corren en atac, circulant la pilota i movent-nos amb molt criteri. Tot això ens va ajudar a realitzar un parcial de 43-21.

A partir d’aquí i a diferencia d’altres partits vam seguir pressionant i jugant amb molt bon ritme en atac, prenent molt bones decisions i movent la pilota.

Felicitar als jugadors per les ganes i la intensitat demostrada en un partit on tots vam gaudir i els jugadors van ser tots decisius, jugant per igual.

Per últim destacar la gran primera fase que s’acaba amb un 6-2 en victòries – derrotes i la gran millora en el joc sobretot dels jugadors de primer any (8), que poc a poc es posen a l’alçada dels d’un any més. Animar als jugadors a seguir treballant i millorar per seguir gaudint com en aquesta primera fase.