J10: Sicoris – CB Balaguer

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573SICORIS 58   – CB BALAGUER 8

Un pur tràmit.

Al partit a casa ens van tancar el marcador al minut 22 avui al minut 16, lo dit un tràmit.

El partit a casa els vam fer 26 punts avui tant sols 8, i es que aquest partit ja estava perdut abans de jugar-lo, ni tant sols hi havia ganes de lluitar.

Els nois del Sicoris han fet el que calia, lluitar i guanyar, nosaltres ni lluitar, el tema de guanyar avui per avui  vistos els dos equips no hi ha res a fer.

Be, felicitar al Sicoris per la victòria i nosaltres a treballar pel proper partit.

El primer període amb un parcial de 38-04 ho diu tot, uns amunt i els altres avall.

El segon període amb un parcial al minuts sis de joc de 20-04 ha posat fi al marcador al joc hi ha tot, hi ha partits que el rellotge hauria que córrer mes ràpid.

Avui la mitja part ha estat del tot relaxada, ja feia quatre minuts que ho teníem tot fet, minut 16 de joc marcador 58-08, festival i cap a casa.

Aquesta setmana tenim partit dissabte al pavelló d’Inpacsa a les 17,30 hores contra Pardinyes i diumenge al pavelló de Cappont a les 12,30 hores també contra Pardinyes, el que guanya va a territorial.