FINAL: CENG Mobles Llobet – CB Balaguer

CENG Mobles Llobet 73 – 78 Celler de l’Arnau CB Balaguer

El Cadet Masculí es va proclamar campió provincial al guanyar al CENG d’Artesa de Segre a domicili en una final d’infart després d’haver guanyat a les semifinals a l’Andorra .

El partit va començar molt igualat i les cistelles s’alternaven, l’encert dels locals des de la línia de 3 punts els va mantenir al partit evitant que els de la capital de la Noguera marxessin en el marcador.

Al descans es va arribar amb una diferència de 5 punts a favor dels visitants després de poder començar a fer el seu joc durant uns minuts del segon quart un cop ja s’havien tret els nèrvis de jugar un partit tant transcendental.

A la represa els balaguerins van augmentar el ritme i van aconseguir distanciar-se fins arribar a posar-se a 13 punts de diferència, va ser llavors quan els locals que es veien superats van canviar el plantejament defensiu i van situar-se en defensa zonal 3-2 i poc a poc es van anar tornant a posar en el partit. Els de Balaguer no van tenir l’encert des de la línia exterior que havien tingut al partit del matí i durant la primera part.

A falta d’un segon per acabar el temps reglamentari i amb 68-68 en el marcador els visitants van tenir un tir per guanyar que no va entrar i els va portar a la pròrroga.

En el temps afegit els del CB Balaguer van ser superiors i no van fallar cap tir lliure i van acabar enduent-se una final molt competida i davant un CENG que al igual que els de Balaguer han fet una gran temporada.