FINAL: CB Pardinyes – CB Balaguer

Flor de Vimbodí C.B. Pardinyes 74 – 65 CB Balaguer

Molt bon partit dels Infantils en una final que és va decidir a la pròrroga, on en aquest cas la fortuna i els nervis van passar factura als Balaguerins.

Molt bon inici dels de la Noguera guanyant les dos primeres parts i demostrant bon nivell de bàsquet, amb molta intensitat i fent un esforç extra per compensar la diferència física dels locals. El Balaguer va arribar a la mitja part amb un 24-30 favorable.

Segona part més fluixa dels infantils del club que van cometre massa errors en la sortida de pressió i van deixar als locals igualar el marcador.

En l’últim i definitiu període els de la Noguera es van arribar a col·locar 4 punts per sobre del rival a falta de 1 minut però un cop més els nervis van fer que els locals recuperessin la diferència i anéssim a la prorroga on un gran encert en el tir exterior dels contraris sumat a les faltes i la precipitació per recuperar el partit van provocar el resultat final.

En definitiva derrota del Balaguer en un partit en que va ser superior i que va estar per davant en el marcador tot el matx, els nervis i segurament la poca experiència en partits competits com aquest van ser determinants, però em quedo amb el gran treball realitzat la millora i el bon nivell de tota la temporada i que segur donaran més d’una alegria en un futur.