CB MATADEPERA “67”

SISVIAL CB BALAGUER A  “55”

Derrota a la písta del líder d’un Balaguer lluitador que mereixia una mica més

Aquest passat diumenge 17 de novembre el Balaguer visitava la pista del líder el Club Bàsquet Matadepera.

El partit va començar bé pels Balaguerins 6-11 en els primers minuts, però poc a poc els locals, aprofitant la seva potència física donava el tomb al marcador i es posava per davant, 17-11 a la fi del 1r quart.

El segon quart va ser molt igualat, 19-17, on els Balaguerins amb una gran defensa paraven els continus atacs dels locals, que tan sols vivien de segones oportunitats gràcies al rebot ofensiu, arribant a la mitja part amb el resultat de 36-28.

Les defenses es van imposar al 3r quart, 11-9, on el Balaguer, tot i fer un gran treball al darrera, veia com anaven passant ocasions clares de cistella i s’escapaven punts juntament amb els errors en els tirs lliures (14 tirs lliures fallats en tot el partit).

L’últim quart decidiria el matx, on els locals van arribar a posar-se 17 punts per sobre al marcador, però el Balaguer no estava disposat a que el bon partit realitzat quedés tapat per un marcador exagerat, i no va abaixar els braços recuperant el desavantatge i deixant el marcador final en un 67-55.

La pròxima jornada  el Balaguer jugarà a casa contra el C.E. Sferic 9è classificat.