Cudós Consultors CB Balaguer – CB Samà Vilanova

Cudós Consultors CB Balaguer 57-54 CB Samà Vilanova

Vuitena jornada de lliga al 1r d’Octubre on el Balaguer es veuria les cares amb un rival que ocupava la part alta de la classificació. Les locals van sortir molt endollades, i així ho mostraria un parcial d’inici de 7-1, malgrat aquest bon inici, les Vilanovines van ajustar el seu nivell de joc contra un Balaguer que es mostraria passiu davant aquest canvi, i que veuria com s’arribaria amb un ajustat 20-20 al marcador al descans.

A la represa el Balaguer mostraria el seu millor joc, un atac fluid, amb ritme i una defensa molt sòlida permetria a les de la Noguera escapar-se de fins a 16 punts en el marcador, uns tretze minuts brillants. Però a manca de sis minuts el Balaguer va relaxar-se, amb una defensa passiva i un atac menys intens, va veure com el Samà retallaria distàncies, i veure fins i tot perillar el partit quan a falta de menys d’un minut les visitants anotarien dos triples consecutius que les posaria a un punt del partit.

Malgrat tot, la victòria es va acabar quedant a casa i les balaguerines ja pensen en el següent partit a la complicada pista del Sant Nicolau, un rival en ratxa que es manté amb les mateixes victòries que les grana.