Cal Xirricló CB Balaguer Grana – CBF Cerdanyola 04

Cal Xirricló CB Balaguer Grana 33 – 70 CBF Cerdanyola 04

Derrota amb orgull del cadet femení grana.

El partit va començar amb igualtat per part d’ambdós equips, en el que predominaven les defenses. A un dels líders de la categoria, les balaguerines li van jugar de tu a tu durant bastants minuts del partit, però amb la diferencia que elles anotaven i a nosaltres ens va costar que la pilota entres. Tot i això, les balaguerines no deixaven de lluitar i el segon període van acabar perdent només de 4 punts.

La segona part va ser dominada per les visitants, que amb un parcial de 6-20 van gairebé sentenciar el partit. El cansament acumulat passava factura, però van seguir apretant en defensa i no van baixar els braços en cap moment, acabant el partit perdent l’últim període 10-17, i amb el cap ben alt.

A seguir endavant, sense perdre l’esperança!