CB Balaguer Blau – CB Calaf

CB BALAGUER BLAU 92-36 CB CALAF

Sisena victòria consecutiva del Junior Blau del CB Balaguer que milita al campionat Territorial nivell A. El partit enfrontava als 2 únics equips invictes de la competició i s’esperava un encontre de màxima igualtat al municipal 1r d’octubre. Després d’uns primers minuts amb intercanvi de cistelles, les noies de la Noguera van obrir una petita escletxa al final dels primers 10 minuts. Va ser al 2n període (24 a 5), on una bona defensa i ràpids contraatacs van permetre a les locals trencar el partit i aconseguir una renda de 30 punts al descans. A la represa, el CB Balaguer va mantenir un alt ritme de joc i va ampliar mica en mica la diferència fins al 92 a 36 final. El proper partit ens enfronta al CB Binèfar, equip de la part mitja de la taula.