CB Balaguer Grana – CB Binefar

CB BALAGUER GRANA 55 – 39 CB BINEFAR

Partit important per les locals, que venen de jugar una serie de partits força durs.

Tot començava a favor amb un parcial de 9 a 2, però tot i l’embranzida inicial, ens vam anar desinflant al llarg del primer quart. Si més no, la xerrada, o més aviat, el petit descans aquell per a que totes puguin recapacitar, ens va servir per re-col·locar les idees i sortir a un segon quart decisiu que ens va apropar, ja durant tot el partit a la victoria.

Tot i això últim, el partit no va ser perfecte, ni molt menys, seguim arribant tard a tot arreu en defensa, i permet-em tirs fàcils constantment, per por a ser superades amb el bot.  En atac vam estar més correcte, trobant tirs bons cada jugada, però sense anar massa més enllà.

Seguim millorant poc a poc! Amb ganes i treball tot arriba.