CAFÈ RIBERA CB. ALPICAT B  “59”

SISVIAL CB BALAGUER A  “61”

Tercera victòria consecutiva i derbi pel Sisvial Balaguer

El Sisvial Balaguer va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva a la pista del CB. Alpicat B, la segona consecutiva a domicili.

El partit va estar marcat per les intenses defenses dels dos equips jugant-se a molts pocs punts així com ho reflexa el marcador, 7-8 a la fi del 1r quart, i 22-21 a la mitja part.

Els dos equips estaven molt intensos en densa, i erràtics en atac, amb molt nervis i precipitació, fet que afectava l’encert de cara a cistella.

A la represa els balaguerins, van sortir amb una marxa més i un parcial de 4-12 obria escletxa al marcador, i s’arribava a la fi del 3r quart amb el resultat, 33-41. Eren els millors moments dels visitants.

Però, com era d’esperar, els d’Alpicat, no donarien el partit per perdut, i gràcies a l’encert des de la línia de 6.25 aconseguien retallar la diferència i posar emoció al partit. A falta de 19 segons per acabar el partit el resultat era de 59-61, resultat que els balaguerins defensarien fins al final.

La pròxima jornada  el Balaguer jugarà a casa contra el CB. Solsona 6è classificat.