Torrons Vicens Força Lleida CE B – Natural Optics CB Balaguer

Torrons Vicens Força Lleida CE B 73-50 NaturalOptics CB Balaguer

Derrota per més de 20 punts dels balaguerins que no reflexa el bon treball que hi ha hagut en molts minuts del partit. Això sí, per tenir finals més ajustats s’ha d’estar posat al partit els 48 minuts que aquest dura; és per això que dos parcials (12-0 i 12-2) han marcat la gran diferència en l’electrònic d’aquest darrer partit.

Els visitants han sortit amb bastant desencert i no han sabut agafar una petita renda de punts d’avantatge respecte els locals. Els quarts han estat bastant igualats amb molts pista-pista pels ràpids contraatacs per part dels dos equips.

Els locals molt actius en defensa i encertats en atac han estat constants, lluitadors i actius durant tot el partit. Això ha passat factura en les badades defensives de part visitant que els de Lleida han sabut aprofitar.

El treball i el progrés que s’ha pogut veure avui a la pista respecte al principi de temporada és gegant, hem de seguir creixent. A seguir treballant nois!