Segrevest CB Balaguer – CN Tàrrega A

Segrevest CB Balaguer 43

CN Tàrrega A 65

Crònica

Derrota d’un Balaguer que va donar la cara contra un sòlid Tàrrega que encapçala els primers llocs de la classificació.

Els locals van sortir amb la intenció de posar difícil les coses als visitants, i així es va demostrar, 11-12 a la fi del primer quart. Tot i algunes pèrdues de pilota dels locals, la lluita i actitud defensiva va ser constant, i el Tàrrega li costava obrir escletxa al marcador, 16-27 a la mitja part.

Però al segon període, el Tàrrega poc a poc va anar desplegant el seu joc i gràcies a les recuperacions defensives per part seva van poder escapar-se en el marcador, 34-49 a la fi del 3r quart i arribant a una diferència màxima de 24 punts. Tot i la diferència al marcador, els balaguerins van lluitar pel partit i van demostrar que són un equip que va de menys a més aquesta temporada.