Tancament enquesta de l’estelada

Tancament enquesta de l’estelada

Les enquestes que anirem fent periòdicament a la web tenen l’objectiu d’obrir certes decisions del Club cap als nostres jugadors, entrenadors, socis i simpatitzants per tal que tots sentim el club més nostre.

En aquesta primera enquesta hem detectat que una gran majoria dels votants no són del conjunt de persones a les que preteniem consultar. S’han realtizat campanyes en fòrums amb l’objectiu d’aconseguir un vot massiu i tergiversar el resultat i hem detectat que hi ha hagut persones que han aconseguit votar múltiples cops continuadament fent ús de certes tècniques per enganyar al control de la votació. Des de la Junta Directiva vam iniciar l’enquesta amb la voluntat d’escoltar a la nostra massa social i de cap manera permetrem manipulacions d’aquest tipus.

 

Continuem creient que aquest és un tema prou important com per tenir en compte la vostra opinió i per això en la pròxima junta buscarem una fòrmula on realment la gent que volem escoltar pugui opinar lliurement. Us mantindrem puntualment informats de qualsevol novetat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 + 8 =